REDŐNY ÉS MŰANYAG ABLAK EGYÜTT, BEÉPÍTÉSSEL.

A belső térre jutó hőt, napfényt a leghatékonyabban a külső árnyékolókkal lehet szabályozni.

Mobirise

KÜLSŐ TOKOS REDŐNY

Külső tokos redőnyök sima és szúnyoghálóval kombinált kivitelben, normál, vagy íves tok kialakítással, PVC vagy alumínium lamellákkal. Akár utólag is telepíthető megoldás, a redőnyök legelterjedtebb változata.

Mobirise

BELSŐ TOKOS REDŐNY

Régi bérházak, nagypolgári lakások redőnye, a tok nem látható a külső oldalról, így az utcafronti képet nem rontja a redőnytok látványa. Kérhető sima és kombinált kivitelben, PVC és alumínium lamellákkal.

Mobirise

VAKOLHATÓ TOKOS REDŐNY

Új építésű házak esetén, a redőnytok a szigetelésbe kerül, vakolás után a homlokzati képet nem rontja a redőnytok látványa, a legújabb redőny kialakítási megoldások közé tartozik.

Mobirise

MOTORIZÁLÁS, OKOS OTTHON

Motorizálni kizárólag alumínium lamellás redőnyt lehet, fali kapcsolós megoldással, sima, vagy idő alapú programozható távirányítós működtetéssel, vagy akár okos otthon illesztéssel is.

VÁLASSZA REDŐNYE SZÍNÉT AZ ELÉRHETŐ MŰANYAG ABLAK SZÍNEKHEZ!

ALAP SZÍNEK

Atracit szürke

Aranytölgy

Dió

Mahagóni

Sötét tölgy

TITANIUM SZÍNEK

Aluminium fehér

Grafit fekete

Szürke alumínium

Thorium szürke

EXTRA SZÍNEK 1

Ablak szürke

Acél kék

Alux DB

Antracit glatt

Basaltgrau glatt

Black cherry

EXTRA SZÍNEK 2

Cherry amaretto

Cherry blossom

Csokoládébarna

Erdei fenyő

Ír tölgy

Krém fehér

EXTRA SZÍNEK 3

Macore

Moha zöld

Nevada

Oregon

Rustic cherry

Soft cherry

EXTRA SZÍNEK 4

Tölgy

Toscana

Világosszürke

Vörösbor vörös

Winchester XA

REDŐNY ÉS MŰANYAG ABLAK AJÁNLAT, AZONNAL.

A redőnyöket az ajánlatkérés során ki tudja választani, típus, működtetés és kialakítás szerint.

GARÁZSKAPU KEDVEZŐ ÁRON.

A garázskapu a műanyag ablakkal együtt csomagban kedvezőbb, ne hagyja ki az ablak és ajtó megrendeléséből.

TÖBB MINTÁZAT

Klasszikus kazettás és modern bordás mintázatok is választhatók, mindig a házhoz és a Megrendelői igényhez igazítva.

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

A garázskapu kérhető erezetes fóliával, ahogy a műanyag ablak és ajtó is, minden nyílászáró egységes lehet. Egyedi szín RAL színskála alapján is kérhető.

MOTORIZÁLHATÓ

Ahogy a redőnyök úgy a garázskapu is automatizálható, a motoros kapuk nagymértékben növelik a biztonságot és a kényelmet.

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉSSEL

A garázskapu külön szakterület, a helyes beépítés itt különösen nagyon fontos, kollégáink és alvállalkozóink szakképzett garázskapu beépítők.

GARÁZSKAPU AJÁNLATKÉRÉS

A műanyag ablak ajánlatkérés során a megjegyzés részben szövegesen adja meg a nyílás mérétet, a kiválasztott színt, mintát, valamint, hogy kézi, vagy motoros működtetést szeretne, és külön egyedi kedvezményes ajánlatot dolgozunk ki Önnek.

OKOS OTTHON, OKOS MŰANYAG ABLAK

Az intelligens otthon működtetése történhet távirányítóról, számítógépről, okostelefonról is. Az okosotthon automatikusan alkalmazkodik az időjárási körülményekhez, így hozzájárul a ház energiatakarékos működtetéséhez. Este automatikusan lezáródnak a redőnyök, így plusz hőszigetelő hatásukat kihasználva elkerüljük a műanyag ablakon keresztüli nem kívánt hőveszteséget, kevesebb energia szükséges a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez. Nyáron a zárt árnyékolók megakadályozzák a helyiségek felmelegedését, nincs szükség a klíma egész napos használatára. Éjszaka a redőnyök, vagy a tetőtéri ablak szellőztetési pozíciója lehetővé teszi a hűvös levegő beáramlását. A külső érzékelőknek köszönhetően a ház automatikusan működik. Kérje értékesítője segítségét, Okos megoldásokat illetően, már a műanyag ablak, ajtó és redőnyök megrendelésekor.

BELTÉRI AJTÓ

Fontos, hogy a tér többi burkolatával harmonizáljon az ajtó, ehhez nagyon sokféle felületet kínálunk, a modellválaszték is egyedülállóan nagy, és variálható, ráadásul az ajtók helyszíni felmérést követően, pontos falnyílás méretek szerint készülnek, akár egy igazi, méret utáni szabóságban.

Az ajtók teljes felületét és minden alkatrészét (tokborítás, élek,üvegezőléc) CPL borítás fedi. Ez azt jelenti, hogy az egész termék egyféle színű, mintázatú, erős és kopásálló, nem úgy, mint azok a termékek, amelyek egyes részeit olcsóbb, ún. dekorfólia borítja, ha a dekorfóliás ajtókat valaki alaposan szemügyre veszi, látni fogja az ajtólap élét, vagy a tokborítást, és azt, hogy más fogású, fényű a felülete, esetleg nem ugyanazt a mintázatot mutatja, mint az ajtó két frontja. Az ajtók már alapesetben erős, tömör faforgács- és rétegeltlemez, valamint MDF (medium-density fibreboard) rétegekből préselt kerettel készülnek, ezért ajtólapjaink masszívak, kevésbé hullámzanak, csavarodnak használat közben, mint az olyan egyszerűbb szerkezetű társaik, amikből kispórolták ezeket az anyagokat, és csak egyszerű MDF élléccel szerelik őket. Ez ugyan kívülről nem látszó különbség, de használat közben eltérő minőségérzetet nyújtanak, mechanikai ellenállásuk szerényebb.

Szintén fontos szempont, hogy a laminátum alatt milyen anyag található. Az ajtók esetén ez nagy sűrűségű HDF lemez (high-density fibreboard), az olcsóbb tömegtermékekben előforduló könnyű, vékony faforgácslemez nem feltétlenül biztosít elégséges alátámasztást, így az ajtólap egyszerűen beszakadhat, ha valami keményebb tárgy ütközik neki. Megfontolandó továbbá, hogy a termékek emelt műszaki tartalmú ajtajai az alaptermékkel megegyező külsővel rendelkeznek, azaz a tűzgátló, vizestéri, hanggátló, vagy akár sugárvédelmi ajtó kívülről ugyanúgy fest, legfeljebb egy-két centiméterrel vastagabb, és nehezebb, mint az egyszerű szobaajtó.

A CPL ajtók a divatos, sarkos élkialakítás mellett elérhetőek ún. karnis éllel is, ami klasszikus külsőt kölcsönöz. A CPL termékeken túl kifinomult festett, és a természetet közel hozó színfurnér ajtók is megtalálhatóak a választékunkban, szintén nagyon széles modellválasztékban, egészen magas szintű variálhatóságot biztosítva. Katalgusunkban igyekszünk bemutatni azt a sokszínűséget, ami 25 éve teszi egyre népszerűbbé a Full Doors beltéri ajtókat a vásárlók, belsőépítészek, kivitelezők között Magyarországon és a környező országokban egyaránt.

TUDJON MEG TÖBBET BEJÁRATI AJTÓINKRÓL

A bejárati ajtó kiválasztásánál a legfőbb szempont a betörésbiztonság és az esztétikus megjelenés, valamint a hosszú távú, problémamentes működtetés. Az általunk kínált bejárati ajtó maximálisan megfelel ezen követelményeknek, mert minőségi alapanyagok felhasználásával kerül gyártásba.

Kialakítását tekintve lehet egyszárnyú bejárati ajtó, a nagyobb átjárás igénye miatt kétszárnyú bejárati ajtó. Választható számtalan mintázat és üvegezés mindez egyedi gyártással, rövid határidővel és kedvező áron!

A bejárati ajtó gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartozik a német Rehau cég műanyag ablak profilrendszere, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a Roto és Maco termékei. Bejárati ajtók több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Gondolt már arra, hogy a bejárati ajtó egyben a ház dísze is? A bejárati ajtó az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtó külső megjelenése, esztétikuma. Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejárati ajtó készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók. A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy, vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne a bejárati ajtókkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készséggel segítenek a megfelelő ajtó és díszpanel kiválasztásában!

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

VÁLASSZA KI AZ ÖNHÖZ ILLŐ BEJÁRATI AJTÓ DÍSZPANELT

Több kialakítási minta, üvegfelület és üvegszín közül is választhat.

Basel díszpanel

Basel

Berlin díszpanel

Berlin

Erfurt díszpanel

Erfurt

Hamburg díszpanel

Hamburg

Bonn díszpanel

Bonn

Würzburg díszpanel

Würzburg

Frankfurt díszpanel

Frankfurt

Hof díszpanel

Hof

Boden díszpanel

Boden

Köln díszpanel

Köln

Bremen díszpanel

Bremen

Lübeck díszpanel

Lübeck

Kiel díszpanel

Kiel

Dortmund díszpanel

Dortmund

Hannover díszpanel

Hannover

Ulm díszpanel

Ulm

Pottsdam díszpanel

Pottsdam

Düsseldorf díszpanel

Düsseldorf

Dresden díszpanel

Dresden

München díszpanel

München

Passau díszpanel

Passau

Rostock díszpanel

Rostock

Stuttgart díszpanel

Stuttgart

KATEDRÁL DÍSZÜVEGEK

Válassza ki az Önhöz leginkább illő üvegmintát és színt.

BASAK

BRONZ CSINCSILLA

BRONZ DELTA

BRONZ FATÖRZS

BRONZ MATT DELTA

DIAMANT FEHÉR

DIAMANT NR9.

FEHÉR CSINCSILLA

FEHÉR DELTA

FEHÉR FATÖRZS

FEHÉR FELHŐ

FEHÉR KURA

FEHÉR MATT DELTA

FEHÉR MATT FLUTES

FLUTES

MASTER CARE

ORCHIDEA

PUNTO

SCREEN

SQUARE

BEÉPÍTÉSI AJÁNLATUNK AZONNAL KÜLDJÜK!

Kötelezettségmentes, egyszerű, gyors és tartalmazza a valós beépítési költségeket! Kiválasztható ablakprofil, beépítési mód, redőny, rovarháló, párkány, várakozás nélkül automatikusan küldjük az ajánlatunkat!

Kapcsolat

Kollégáink:

Nagy Renáta, kiemelt szerződéskötő
nagy.renata@elitnyilaszarokft.hu
+36 70 601 5670

Udvaros Zsolt, szerződéskötő
udvaros.zsolt@elitablakkft.hu
+36 70 427 5600

Ócsai István, nyílászárófelmérő
+36 70 201 6479

e-mail címünk:

ajanlat@elitnyilaszarokft.hu

Nyitva tartás:

Hétköznap iroda: telefonon előre egyeztetett időpontban.
Hétköznap budapesti raktár 7:00 - tól, 16:00- ig
Hétvégén: zárva

2024 Elit Ablak Kft. - Minden jog fenntartva. | készítette: iDeveloper.hu