AZONNALI AJÁNLAT AZ IGÉNYEI ALAPJÁN!


Automatikus ajánlatot küldünk, melynek kitöltése egyszerű, válasszon ablak profilt, akár két, vagy három rétegű üvegezéssel. A kalkulációt azonnal megkapja, nem kell várnia! Kiválaszthatja a redőnyt, szúnyoghálót, párkányt és a beépítési módot is, ezeket mind tartalmazza az azonnali ajánlat. Az ajánlatkérése semmilyen kötelezettséggel nem jár és ingyenes, használja bátran!

DECEUNINCK VISION ablak profil

DECEUNINCK VISION

A Deceuninck profilokból többféle műszaki összetételű ablakterméket is gyártanak, melyek közül a Deceuninck Vision fantázianevet viselő termék az egyik legnépszerűbb kategória. A Deceuninck Vision sikere mögött a kiváló minőség, az esztétikus megjelenés és a rendkívül kedvező árak ötvözete rejlik. Ha Ön is költséghatékony, de effektív megoldást keres elavult nyílászáróinak cseréjéhez, akkor a szóban forgó termékeket Önnek találták ki.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

5 kamrás Deceuninck Vision profilrendszer, beépítési mélység 76 mm, üvegezés (48 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 2x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (48 mm) háromrétegű esetén Uw = 0,78 W/m2K, vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó.

VARIÁLHATÓSÁG

rendelhető 8 különböző színváltozatban

DECEUNINCK ELEGANT ablak profil

DECEUNINCK ELEGANT

A 6 légkamrás Elegant műanyag ablak ideális választás az Ön számára, ha új építésű, hőszigetelt házába keres nyílászárót, és kiemelten fontos, hogy új műanyag ablaka még a legszigorúbb biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is megfeleljen. Újrahasznosított Eco Power Core alaptestnek köszönhetően az alumínium ablakok környezetbarát alternatívája. A funkcionalitáson túl a design sem elhanyagolható szempont: derékszögben elhelyezett üveglécek, minimalista kialakítás, nagy stabilitású ablakok, eddig soha nem látott panoráma, és ami a legfontosabb, kiemelkedő hőszigetelés. Felár ellenében érhető design szárnyas változatban, ami síkban záródást eredményez.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Profilrendszer 6 kamrás DECEUNINCK Elegant, beépítési mélység 76 mm, üvegezés (52 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 20 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 3x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, plusz tömítés a párkányfogadó és a tok találkozásánál, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es, vagy 92 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (52 mm) háromrétegű esetén 0,73 W/m2K, Vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2X biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó

VARIÁLHATÓSÁG

korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető, szürke alaptesttel is rendelhető. Felár ellenében elérhető design szárnyas változatban, ami síkban záródást eredményez. A sarokmetszeti képen a design szárny látható.

REHAU EURODESIGN ablak profil

REHAU EURODESIGN

A Rehau 70 Eurodesign profilrendszer garancia az egyszerűségre és takarékosságra, kiváló hő- és hangszigeteléssel párosulva. Ha minőségi műanyag ablakokat keres, amelyek kitűnnek az ár-érték arányukkal, akkor az 5 légkamrás Eurodesign műanyag ablakok a legjobb választás. A Rehau 70 Eurodesign nyílászárók nem teszik szükségessé a minőség terén való kompromisszumokat, és mégis megfizethetőek. Ezek az ablakok különösen alkalmasak modern stílusú épületekhez, panelházakhoz, hétvégi házakhoz és nyaralókhoz.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

5 kamrás REHAU Eurodesign profilrendszer, Beépítési mélység 70 mm, üvegezés (24 mm) kétrétegű esetén Ug = 1,0 W/m2K, az üveg 15 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, 2x körbefutó tömítés a tökéletes zárás érdekében, egyenes vonalvezetésű 70 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező (24 mm) kétrétegű esetén Uw = 1,2 W/m2K, (36 mm) háromrétegű esetén Uw = 0,92 W/m2K, vasalat MACO Multi-Matic vasalatrendszer, biztonság 2x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó.

VARIÁLHATÓSÁG

választható 50 féle divatos színváltozatban, klasszikus és modern színekben, stílusos fa- és fémutánzatban is.

REHAU SYNEGO ablak profil

REHAU SYNEGO

A SYNEGO műanyag ablak a legjobb választás energiatudatos vevőknek, akiket a jó hőszigetelési tulajdonságok alapján egy pillanat alatt meg tud győzni. Az akár 0,94 W/m?K Uf értékű rendszer a gazdaságosságban és a sokoldalú tervezési lehetőségekben is jeleskedik.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Profilrendszer 7/6 kamrás REHAU Synego, beépítési mélység 80 mm, üvegezés (48 mm) háromrétegű esetén Ug = 0,5 W/m2K, az üveg 17 mm mélyen helyezkedik el a szárnyprofilban, amely garantálja a páralecsapódás elleni védelmet, tömítés 3x körbefutó tömítés, ezt kiegészíti plusz egy az üvegezés hornyában, plusz tömítés a párkányfogadó és a tok találkozásánál, egyenes vonalvezetésű 80 mm-es szárnyprofil, hőátbocsátási tényező Uw akár 0,76 W/m2K, vasalat MACO Multi- Matic vasalatrendszer, biztonság 3x biztonsági zárócsap, biztonsági zárfogadó, az alapár tartalmazza a WK1/RC1 biztonsági vasalatot.

VARIÁLHATÓSÁG

korlátlan színválasztékot kínáló külső alumínium burkolattal is elérhető, szürke alaptesttel is rendelhető

REHAU SYNEGO EMELŐ-TOLÓ ablak profil

REHAU SYNEGO EMELŐ-TOLÓ

Energiatakarékosság csodás panorámával egyesítve, így a természetbarátok és a napimádók is tökéletesen megtalálják számításaikat. Kiváló stabilitást nyújtanak kis súly mellett, egyszerű a kezelésük és könnyen eltolhatóak, így akár gyermekek és idősek számára is biztonságos és egyszerű használatot tesznek lehetővé. A panoráma változatnál a különösen keskeny keretnek köszönhetően a lehető legtöbb fény jut be. Akárcsak a többi termékünknél, a kiváló hő- és hangszigetelő képesség itt is garantált!

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Profilrendszer 7 kamrás, REHAU SYNEGO, beépítési mélység, 190 mm-es tokprofil, 80 mm-es szárnyprofil, egyenes vonalvezetésű szárnyprofil, hőátbocsátási tényező akár Ud≥ 0,92 W/m2K, biztonság RC2 biztonsági szerkezettel is rendelhető, üveglista 48 mm vastag, akár hangszigetelő üveggel is megrendelhetőek

VARIÁLHATÓSÁG

rendelhető több mint 50 fajta színben

KÉRJEN DÍJMENTES VISSZAHÍVÁST!

MŰANYAG ABLAK SZÍNEK

ALAP SZÍNEK

Antracit szürke

Aranytölgy

Dió

Mahagóni

Sötét tölgy

TITÁNIUM SZÍNEK

Alumínium fehér

Grafit fekete

Szürke alumínium

Thorium szürke

EXTRA SZÍNEK 1

Ablak szürke

Acél kék

Alux DB

Antracit glatt

Basaltgrau glatt

Black cherry

EXTRA SZÍNEK 2

Cherry amaretto

Cherry blossom

Csokoládébarna

Erdei fenyő

Ír tölgy

Krém fehér

EXTRA SZÍNEK 3

Macore

Moha zöld

Nevada

Oregon

Rustic cherry

Soft cherry

EXTRA SZÍNEK 4

Tölgy

Toscana

Világosszürke

Vörösbor vörös

Winchester XA

KATEDRÁL DÍSZÜVEGEK

Válassza ki az Önhöz leginkább illő üvegmintát és színt.

BASAK

BRONZ CSINCSILLA

BRONZ DELTA

BRONZ FATÖRZS

BRONZ MATT DELTA

DIAMANT FEHÉR

DIAMANT NR9.

FEHÉR CSINCSILLA

FEHÉR DELTA

FEHÉR FATÖRZS

FEHÉR FELHŐ

FEHÉR KURA

FEHÉR MATT DELTA

FEHÉR MATT FLUTES

FLUTES

MASTER CARE

ORCHIDEA

PUNTO

SCREEN

SQUARE

TUDJON MEG TÖBBET A MŰANYAG ABLAKRÓL

Műanyag ablak és ajtó mindig kiváló minőségben! Az általunk forgalmazott műanyag ablak és ajtók funkcionalitásukat és minőségüket illetően minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Műanyag ablak termékeink magas minőségű alapanyagokból készülnek, ezért hosszú élettartamúak, esztétikus megjelenésűek, minden ablak egyedi gyártásban, egyedi méretben rendelhető. A műanyag ablak, vagy ajtó nem igényel különleges ápolást, nedves ronggyal egyszerűen és könnyen tisztítható, felülete rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben is. Termékpalettánk kialakításakor gondot fordítottunk rá, hogy Ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig az összes lehetőséget felkínálhassuk a műanyag ablak és ajtó választás terén.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag ablak megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készítünk. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben. Minden általunk forgalmazott műanyag ablak kérhető többféle faerezet mintázattal, alap és extra színekben is, vagy alumínium nyílászáró esetén a RAL skála tetszőleges színeiben, így az ablak és ajtó harmonikusan illeszthető a lakás stílusához, színeihez.

Hőszigetelt műanyag ablak profilrendszerei extrudálással készülnek. A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz mint öregedés-gátló, vetemedés-gátló, UV stabilizátor, stb., aminek köszönhetően a műanyag ablak hosszú évtizedekig ellenáll a környezeti hatásoknak, miközben megőrzi alakját. Műanyag ablak, erkélyajtó a legjobb profilokból, akár a REHAU műanyag ablak profilrendszerekkel, ahol Ön az 50 éves gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés valamennyi előnyét élvezheti!

A vasalat feladata a műanyag ablak problémamentes működtetését biztosítani. A vasalat a műanyag ablak, vagy ajtó lelke. Hiába kiváló a profilrendszer és az üvegezés, ha a vasalat rendszer gyengébb minőségű, akkor hosszútávon rengeteg bosszúságot okozhat. Cégünk a legelismertebb Roto és Maco vasalat-rendszereit alkalmazza a műanyag ablak és erkélyajtó gyártáshoz.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, vagy keresse szaktanácsadó kollégáinkat, akik örömmel állnak a rendelkezésére!

Kapcsolat

Kollégáink:

Nagy Renáta, kiemelt szerződéskötő
nagy.renata@elitnyilaszarokft.hu
+36 70 601 5670

Udvaros Zsolt, szerződéskötő
udvaros.zsolt@elitablakkft.hu
+36 70 427 5600

Ócsai István, nyílászárófelmérő
+36 70 201 6479

e-mail címünk:

ajanlat@elitnyilaszarokft.hu

Nyitva tartás:

Hétköznap iroda: telefonon előre egyeztetett időpontban.
Hétköznap budapesti raktár 7:00 - tól, 16:00- ig
Hétvégén: zárva

2024 Elit Ablak Kft. - Minden jog fenntartva. | készítette: iDeveloper.hu